Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Het mooie van hardlopen is dat het verbindt. Welke achtergrond je ook hebt, samen kilometers maken schept een band. Met de Lelystad Loopt Social Run willen we hardlopers uit Lelystad samen brengen. Van ervaren marathonlopers tot lopers die één keer in de week hardlopen. Iedereen is welkom. En natuurlijk geldt: samen uit, samen thuis.

Wil jij ook andere hardlopers uit Lelystad ontmoeten? Geef je dan op voor de tweede Lelystad Loopt social run op zondag 30 augustus. Locatie en tijd wordt later bekend gemaakt.

Aanmelden

 

 

De Lelystad Loopt Social Run is er voor elke hardloper, maar enige hardloopervaring is wel een vereiste. De training zal in totaal zo’n tien kilometer lang zijn en ongeveer een uur duren. Dat betekent een gemiddelde snelheid van zes minuten per kilometer. Rekening houdend met een warming-up en cooling-down is de ervaring dat het gemiddelde sneller is dan die zes minuten. Er wordt zoveel mogelijk met alles niveaus rekening gehouden.
Nee, de Lelystad Loopt Social Run is gratis. Je hoeft niet lid te zijn. Wel is het fijn als je aangeeft dat je komt, dit kan via het Facebook event.
De Lelystad Loopt Social Run is voor iedereen gratis, wel wordt het op prijs gesteld om je vooraf aan te melden.
Aanmelden kan via Facebook en is gratis.
Het Natuurpark (Vlotgrasweg 11, 8219 PP Lelystad) is de locatie voor de 2e Lelystad Loopt Social Run. Start is om 9 uur vanaf het bezoekerscentrum.
Veiligheid van de deelnemers is de eerste prioriteit daarom zijn er een aantal basisregels opgesteld deze kan je hier lezen. Bij deelname aan de Lelystad Loopt Social Run ga je akkoord met deze regels.