Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Het mooie van hardlopen is dat het verbindt. Welke achtergrond je ook hebt, samen kilometers maken schept een band. Het doel van de Lelystad Loopt Social Run is om hardlopers uit Lelystad samen te brengen. Van ervaren marathonlopers tot lopers die één keer in de week hardlopen. Iedereen is welkom. En natuurlijk geldt: samen uit, samen thuis.

Deze eerste editie zal Hardlooptrainer Tim de training begeleiden.

Wil jij ook andere hardlopers uit Lelystad ontmoeten? Geef je dan op voor de eerste Lelystad Loopt groepstraining op zondag 26 juli.

We verzamelen om 8:55 en starten de training om 9:00 uur.

Aanmelden

 

 

De Lelystad Loopt Social Run is er voor elke hardloper, maar enige hardloopervaring is wel een vereiste. De training zal in totaal zo’n tien kilometer lang zijn en ongeveer een uur duren. Dat betekent een gemiddelde snelheid van zes minuten per kilometer. Rekening houdend met een warming-up en cooling-down is de ervaring dat het gemiddelde sneller is dan die zes minuten. Er wordt zoveel mogelijk met alles niveaus rekening gehouden.

Nee, de Lelystad Loopt Social Run is gratis. Je hoeft niet lid te zijn of iets te betalen. Wel is het fijn als je aangeeft dat je komt, dit kan via het Facebook event.

De Lelystad Loopt Social Run is voor iedereen gratis, wel wordt het op prijs gesteld om je vooraf aan te melden.

Aanmelden kan via het Facebook event en is gratis.

De Lelystad Loopt Social Run start op het parkeerterrein (Geldersebrug) van het Gelderse Hout, zie rode stil op onderstaande kaart.

“Lelystad

Veiligheid van de deelnemers is de eerste prioriteit daarom zijn er een aantal basisregels opgesteld deze kan je hier lezen. Bij deelname aan de Lelystad Loopt Social Run  ga je akkoord met deze regels.